Åsne Storli er en utøvende danser som arbeider medskapende i produksjonene hun medvirker i. Hun arbeider hovedsakelig innenfor samtidsdans- og danseteatersjangrene og med base i Oslo og Tromsø.

Som utøver interesserer Åsne seg for et bredt spekter av uttrykk innenfor scenekunsten og har følgelig arbeidet med prosjekter av ganske ulik karakter, rettet mot et mangfold av publikums- og aldersgrupper. 

 

Åsne kommer opprinnelig fra Tromsø og har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole, Pôle Supérieur d’Enseignement Artistique Paris/Boulogne-Billancourt og The School at Jacob’s Pillow. Ved siden av sitt utøvende virke har hun erfaring med kulturproduksjon fra arbeid i ulike festivaler, og har hatt en rekke verv i medlemsorganisasjoner i dansefeltet. Hun har også sittet i programrådet for Vårscenefest Tromsø Scenekunstfestival siden 2017, og ledet programrådet for 2020. Som medskapende utøver i kompaniet Katma delte Åsne Heddaprisen kompaniet mottok for beste barneforestilling i 2019 for produksjonen Ritsj.

Foto: Mariell Amélie Lind Hansen, mlindhansen.com