Be like water | turné til Kaukasus

Kari Hoaas' Be like water turnerer til Aserbajdsjan og Georgia i september 2016. Forestillingsdatoer og -steder er:

19. september kl. 15.00 – åpen generalprøve – Asker Kulturhus, Norge 22. september – forestilling – Yarat Contemporary Art Space, Baku, Azerbaijan 23. september – forestilling – Yarat Contemporary Art Space, Baku, Azerbaijan 25. september – workshop – Tbilisi International Festival of Theater, Tbilisi, Georgia 26. september – forestilling – Tbilisi International Festival of Theater, Tbilisi, Georgia

Be like water making its way through cracks. Do not be assertive, but adjust to the object, and you shall find a way around or through it. If nothing within you stays rigid, outward things will disclose themselves. Empty your mind, be formless, shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water, my friend. – Bruce Lee

***

Be like water (2015): Koreografi, konsept og instruksjon: Kari Hoaas Dansere: Kenneth Flak, Antero Hein, Külli Roosna, Anne Lise Pettersen Rønne, Åsne Storli, Anton Wretling Dansere på turné 2016: Ottavio Ferrante, Ida Haugen, Thais Hvid, Åsne Storli, Gerd Kaisa Vorren, Jonas Örkner Lysdesign og teknikk: Laurent Ravot Videodesign: Tord Eliassen Lyddesign: Morten Pettersen Kostymedesign: Signe Vasshus Kostymesøm: Antti Bjørn Produsent: Annika Ostwald Musikk: Meredith Monk, Kayhan Kalhor, Levon Minassian, Delphine Mantoulet & Valentin Dahmani, Armand Amar & Seyed Mohammad Hanjani Foto: Kim S. Falck-Jørgensen

Video teaser: Antero Hein Video trailer og dokumentasjon: Yaniv Cohen

Kaukasusturneen er finansiert av Den Norske Ambassaden i Baku, Norwegian Consulate New York, Danse- og teatersentrum og Utenriksdepartementet (UD).

Be like water er co-produsert av Bærum Kulturhus, Norge, og Kultur Skellefteå, Sverige. Delvis skapt i residens ved Vitlycke Centre for Performing Arts, Tanumshede, Sverige, og Hallen Nordanå, Kultur Skellefteå, Sverige. Skapt med midler fra Norsk Kulturråd og Fond for lyd og bilde.

Urpremiere: 10. september 2015, Bærum Kulturhus, Norway

Recent Posts
Archive