Shadows of Tomorrow | Ravnedans 2017

Jeg medvirker i Shadows of Tomorrow av Ingri Fiksdal som er åpningsforestilling ved Ravnedans i 2017. Forestillingen vises i Verkstedhallen Teateret lørdag 8. juli og i Ravnedalen søndag 9. juli.

Mer info om forestillingen, program og billettbestilling finnes her.

I samarbeid med Kristiansand Kunsthall og Theisen/Pettersen har Ravnedans invitert Ingri Fiksdals videreføring av verket BAND til å gjestespille i Kristiansand. Shadows of Tomorrow gjenskapes for anledningen i to versjoner spesielt tilpasset verkstedhallen i Teateret og uterommet i Ravnedalen og publikum inviteres dermed inn i to helt ulike rom for å oppleve den visuelle musikken.

I Ravnedalen spilles forestillingen sammen med Ingvild Isaksens verk Lots of People.

Medvirkende:

Lysdesign: Ingeborg Olerud

Utøvere: Pernille Holden, Rosalind Goldberg, Irina Lav, Linda Wardal, Asher Lev, Trine Lise Moe, Håkon Vadstein, Søren Linding Urup, Sudesh Adhana, Axel Rudolphi, Maaike Croles Fitjar, Karen Eide Bøen, Ingrid Haakstad, Linn Christine Ragnarsson, Maia Means, Åsne Storli, Fie Dam Mygind, Alma Bø, Thjerza Balaj, Roza Moshtaghi, Nina Helene Jakobia Skogli, Aslak Aune Nygård , Magnus Sparsaas, Charlott Madeleine Utzig

Kostymedesign: Ingri Fiksdal, Elena Becker and Signe Vasshus.

Produsent: Nicole Schuchardt

Administrator: Eva Grainger

Foto: Ida Frømyr Borgen

Støttet av: The Norwegian Arts Council, takk til Skolen for Samtidsdans.

Recent Posts
Archive