SKUM av Ida Wigdel og Kristin Helgebostad

July 2, 2019

Jeg deltar på LABen som under Ravnedans 2019 ender i forestillingen SKUM av Ida Wigdel og Kristin Helgebostad.

 

SKUM tar utgangspunktet i det moderne skumpartyet fra 90-tallet! Technobølgene skal få både kropper og skum til å dirre seg over i det ukjente!

Vi skal plukke fra hverandre skumpartyet og med nysgjerrige blikk utforske elementene og referansene det består av. Vi skal også undersøke de mange teksturene og formene selve materiale skum opptrer i og hvordan det kan brukes. Det hele vil bli en nydefinert skumfest av euforisk lek, virkelighetsflukt, kaos og styggvakre bilder.

Hele familien inviteres til å komme og oppleve SKUM(party!?) på Aquarama! Både barn og voksne får mulighet til å leke og undersøke skummet som vil være i bassenget i og etter performancen.

KREDITERING
Gjennom en performance LAB ledet av Ida Wigdel og Kristin Helgebostad, skal 13 utøvere under Ravnedans skape SKUM. Deltakerne på LAB-en er:

Charlott Utzig
Åsne Storli
Rina Rosenqvist
Dina Moen
Alma Bo
Tora Brekke
Vilja Kwasny
June Lysjø
Anders Engebretsen
Roberto Soria
Amanda Bach
Mari Angell-Petersen Grønnesby
Andreas Haglund
Julie Moviken

 

Hvor: Aquarama, Ravnedans 2019

Når: 13. juli kl, 17:30-19:00

Passer for: Absolutt alle!

 

Billetter kjøpes på Aquarama80kr for performance, eller 100kr med bading inkludert. Det er mulig men ikke nødvendig å se på i badeklær. Man kan også delta som publikum uten å dusje og kle seg om til badetøy.


Støttet av FFUK og Aquarama

 

 

 

Please reload

Please reload

Archive

October 18, 2019

Please reload

Recent Posts

© 2016 Åsne Storli