SKUM

Kristin Helgebostad & Ida Wigdel

Ravnedans 2019

SKUM var resultatet av en ukelang LAB ledet av Kristin Helgebostad og Ida Wigdel under Ravnedans 2019. Forestillingen ble spilt på Aquarama Badeland i Kristiansand siste lørdag av Ravnedans. Programteksten lød: 

SKUM tar utgangspunktet i det moderne skumpartyet fra 90-tallet! Technobølgene skal få både kropper og skum til å dirre seg over i det ukjente!

Vi skal plukke fra hverandre skumpartyet og med nysgjerrige blikk utforske elementene og referansene det består av. Vi skal også undersøke de mange teksturene og formene selve materiale skum opptrer i og hvordan det kan brukes. Det hele vil bli en nydefinert skumfest av euforisk lek, virkelighetsflukt, kaos og styggvakre bilder.

Hele familien inviteres til å komme og oppleve SKUM(party!?) på Aquarama! Både barn og voksne får mulighet til å leke og undersøke skummet som vil være i bassenget i og etter performancen.

Medvirkende var: Charlott Utzig, Åsne Storli, Rina Rosenqvist, Dina Moen, Alma Bo, Tora Brekke, Vilja Kwasny, June Lysjø, Anders Engebretsen, Roberto Soria, Amanda Bach, Mari Angell-Petersen Grønnesby, Andreas Haglund, Julie Moviken

Støttet av FFUK og Aquarama

Hvor: Aquarama

Når: 13. juli kl, 17:30-19:00

Passer for: Absolutt alle!
SKUM var etterfulgt av Poolparty på Aquarama i regi av Ravnedans. 

Alle foto under: Simen Dieserud Thornquist